Voor alle nostalgische gamers die de gouden tijd van de Game Boy Advance missen, is er goed nieuws! Nintendo heeft een schat aan klassieke GBA-games naar de Nintendo Switch gebracht via Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de uitgebreide bibliotheek van GBA-games die je nu op je favoriete console kunt spelen.

Wat is Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket?

Voordat we dieper ingaan op de specifieke games, is het belangrijk om te weten wat Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket precies is. Dit is een betaalde abonnementsservice die je toegang geeft tot een uitgebreide catalogus van klassieke games van verschillende Nintendo-systemen, waaronder de Game Boy Advance. Naast het spelen van games online, kun je ook genieten van extra functies zoals cloudopslag voor je spelgegevens. Hier is een lijst met een aantal GBA games die nu beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Platformers:

Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
Speel als Mario en Luigi terwijl ze door verschillende werelden navigeren om Princess Peach te redden van Bowser. Klassieke platformactie met unieke power-ups zoals de Tanooki-suit.

Wario Land 4
Wario moet door vier werelden vol gevaren en puzzels reizen om de verborgen schatten te vinden. Kenmerkend voor de game is Wario’s ruwe stijl van platforming.

RPG’s:

Mario & Luigi: Superstar Saga
Een komische RPG waarin Mario en Luigi samenwerken om Prinses Peach’s stem terug te krijgen. Bevat turn-based gevechten en een kleurrijke wereld vol humor.

The Legend of Zelda: The Minish Cap
Speel als Link die samen met een pratende hoed de wereld redt van de boosaardige Vaati. Met puzzels en gevechten in klassieke Zelda-stijl.

Actie/Avontuur:

Metroid Fusion
Bestuur Samus Aran terwijl ze een parasitaire bedreiging aanpakt in een ruimtestation. De game combineert exploratie met actie, typisch voor de Metroid-serie.

Puzzelgames:

WarioWare, Inc.: Mega Microgames!
Dit spel bevat snelle en chaotische microgames die je in enkele seconden moet voltooien. Elke microgame heeft een andere uitdaging, van eenvoudige puzzels tot behendigheidstests.

Conclusie

De Nintendo Switch heeft de deur geopend naar een schatkamer van klassieke Game Boy Advance-games. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nieuw bent in de wereld van GBA, er is voor iedereen wel iets te vinden. Op GameBoyAdvance.nl ga je alle informatie vinden die je nodig hebt voor jouw GBA games van nieuws tot complete guides.

Door admin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *